Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Reprezentanții Republicii Moldova, membrii trupei ”SunStroke Project”, s-au clasat pe locul III la ediția 2017 a Concursului muzical Eurovision

Pe 14 mai 2017, în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Cultural European, inaugurat la Chișinău, Ministrul Culturii, în discursul său, a îndemnat publicul prezent la eveniment să aplaude formația ”SunStroke Project” pentru prestația pe care au avut-o la Kiev, în cadrul concursului Eurovision – 2017.

În mod special, Ministrul a menționat că «Prin acest minunat și onorabil loc al treilea, dar departe nu ultimul, cultura Republicii Moldova își demonstrează încă o dată apartenența față de marea familie a popoarelor europene».

Reprezentanții Republicii Moldova, membrii trupei ”SunStroke Project”, s-au clasat pe locul III la ediția 2017 a Concursului muzical Eurovision, cu piesa ”Hey Mamma”. victoria formației muzicale fiind cea mai mare performanță obținută de țara noastră la acest concurs european.

sursa http://www.mc.gov.md