Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Întrevederea Ambasadorului Ruslan Bolbocean cu Guvernatorul regiunii Rivne

Pe 13 septembrie 2017, Ambasadorul Ruslan Bolbocean a întreprins o vizită de lucru în regiunea Rivne.

În cadrul întrevederii avute cu Președintele Administrației de Stat a regiunii Rivne, Olexii Mulearenko, au fost puse în discuție aspecte ce vizează inițierea cooperării interregionale, interlocutorii pronunțându-se în favoarea implementării unor proiecte comune, în special în domeniul economic și investițional. A fost menționat, în special, că organizarea în comun a unui forum al oamenilor de afaceri, ar constitui o platformă eficientă pentru stabilirea contactelor directe între agenții economici ai ambelor țări, inclusiv identificarea noilor posibilităţi de afaceri.

În context, Ambasadorul a evocată deschiderea în timpul apropiat a Consulatului Onorific al Republicii Moldova în or. Lviv, care va avea drept circumscripție consulară și regiunea Rivne, exprimându-și încrederea că acesta își va aduce contribuția la consolidarea raporturilor comercial-economice, precum şi va sprijini cooperarea în diverse domenii de interes reciproc.

La întrevedere a luat parte și Consulul Onorific al Republicii Moldova în or. Lviv, Vladimir Gubytskyy.