Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Viceministrul de externe Lilian Darii a participat la şedinţa Consiliului Coordonatorilor Naţionali ai GUAM

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii a participat la cea de-a 43-a Reuniune a Consiliului Coordonatorilor Naţionali al Organizaţiei pentru Democraţie şi Dezvoltare Economică – GUAM (ODDE - GUAM), care s-a desfăşurat la 29 septmebrie 2017, la Kiev.

În cadrul reuniunii au fost examinate chestiuni vizând stadiul actual şi perspectivele cooperării în cadrul GUAM, în particular interacţiunea în cadrul organizaţiilor internaţionale şi promovarea cooperării sectoriale. Totodată, au fost discutate agenda şi comunicatul comun al reuniunii ministeriale dedicată celei de-a 20-a aniversări a organizaţiei, care se va desfăşura la data de 8 octombrie curent, la Tbilisi.

Participanţii la şedinţă au efectuat un schimb de opinii pe marginea situaţiei actuale din regiune, inclusiv privind evoluţiile în zonele de conflict din statele membre.

Sursa: mfa.gov.md