Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Participarea Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina la cea de-a IV-a ediție a Festivalului culturii popoarelor lumii

Pe 7 octombrie 2017, Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a participat la cea de-a IV-a ediție a Festivalului culturii popoarelor lumii ”OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL”.

Evenimentul cultural s-a desfășurat în Sala de coloane a Administrației de Stat a or. Kiev și a avut drept scop familiarizarea participanților și a vizitatorilor cu tradițiile, cultura și portul popular al țărilor participante.

La ediția din anul curent au luat parte circa 30 de misiuni diplomatice străine acreditate la Kiev, printre care ambasadele Franței, Bulgariei, Azerbaidjanului, Armeniei, României, Sloveniei, Turkmenistanului, Turciei, Uzbekistanului ș.a.

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a fost prezentă la eveniment cu un stand național, în cadrul căruia a fost expusă producţia autohtonă vinicolă, inclusiv produse fabricate în Moldova, printre care bomboane, produse de panificație și de cofetărie ale companiilor S.A. „Franzeluța” și “Bucuria”. De asemenea, au fost distribuite broşuri informaţionale cu caracter turistic şi cultural despre Republica Moldova.