Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Participarea Ambasadei la cea de-a 25-a ediţie a târgului de caritate de Crăciun „Charity Bazaar 2017”

Pe 2 decembrie 2017, Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a participat la cea de-a 25-a ediţie a târgului de caritate de Crăciun care s-a desfăşurat în incinta Complexului Sportiv Național ”Olimpiiskii”. Evenimentul a fost organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din oraşul Kiev (IWCK), în coordonare cu soţiile ambasadorilor acreditaţi la Kiev.

Ambasada Republicii Moldova a expus în cadrul evenimentului produse fabricate în Moldova, printre care vinuri selecte, băuturi, sucuri, bomboane, gemuri, dulceţuri, precum și bucate tradiționale moldoveneşti. Standul Ambasadei şi gama variată de produse oferite au fost înalt apreciate de vizitatori.

Este pentru a șaptea oară consecutiv când Ambasada Republicii Moldova în Ucraina participă la târgul de caritate, care constituie un prilej aparte pentru promovarea culturii naţionale, a produselor autohtone şi imaginii ţării noastre.

Totodată, prin suma donată obţinută din vânzarea produselor moldovenești, Ambasada a sprijinit nobila inițiativă a organizatorilor, desfăşurată în pragul sărbătorilor de iarnă, de a concentra atenția opiniei publice asupra problemelor celor neajutorați, inclusiv acumularea de fonduri în scopuri caritabile în susținerea persoanelor în vârstă, copiilor cu dezabilități şi a celor din familii nevoiașe.