Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.gov.md

Activitatea Ambasadei

Participarea Consulului Republicii Moldova la Odesa la cea de-a 35-a Ediție a Festivalului "Mărțișor"

Pe 17 martie 2018, Consulul Republicii Moldova la Odesa, Sergiu Șeptelici, a participat la cea de-a 35-a Ediție a Festivalului "Mărțișor" care a avut loc în satul Plavni, raionul Reni, regiunea Odesa.

Festivalul a fost organizat de către Asociaţiei panucraineană a moldovenilor din Ucraina și Societatea culturală a moldovenilor „Izvor” din or. Reni. În cadrul evenimentului au evoluat peste 30 de colective artistice din raionul Chilia și Savran, regiunea Odesa, inclusiv din or.Cahul, Republica Moldova, care au bucurat publicul cu un repertoriu folcloric deosebit.

În cadrul acestui eveniment cultural, Consulul Republicii Moldova la Odesa a felicitat participanții cu prilejul frumoasei sărbători a Primăveri, menționând importanța Festivalului "Mărțișor" pentru comunitatea moldovenilor din Ucraina și a adus mulțumiri acesteia pentru promovarea tradițiilor, obiceiurilor și folclorului muzical național.