Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.gov.md

Activitatea Ambasadei

Participarea Ambasadei Republicii Moldova și a Consulatului Onorific la sărbătorirea Zilei Europei în or. Vinnița

Pe 19 mai 2018, Ambasada Republicii Moldova în colaborare cu Consulatul Onorific al țări noastre la Vinnița au participat la manifestările dedicate Zilei Europei organizate cu acest prilej de către autoritățile locale.

Ziua Europei a fost marcată la Vinnița printr-o serie de activități și evenimente culturale, precum și prin participarea activă a unui șir de Misiuni diplomatice străine acreditate în Ucraina.

Republica Moldova a fost prezentă cu un stand național, care a avut drept scop familiarizarea participanților cu tradițiile și cultura țării noastre, în cadrul căruia au fost expuse materiale promoționale, pliante și imagini ale principalelor locații și obiective turistice ale Moldovei, obiecte de artizanat create de meșteri populari, inclusiv dulciuri, sucuri și specialități culinare reprezentative țării noastre. Standul Republicii Moldova s-a numărat printre unul dintre cele mai apreciate de către vizitatori, bucurându-se de un real interes și din partea tinerilor.

La activităţile dedicate celebrării Zilei Europei la Vinnița a participat Președintele și Prim-ministrul Ucrainei, reprezentanţi ai corpului diplomatic, ai autorităţilor publice locale și regionale. În calitate de invitat special, a fost prezentă și delegația Consiliului Executiv al raionului Soroca.