Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.gov.md

Activitatea Ambasadei

Participarea Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina la Târgul de caritate de Crăciun

Pe 8 decembrie 2018, Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a participat la cea de-a 26-a ediţie a Târgului de caritate de Crăciun „Charity Bazaar 2018”, care s-a desfăşurat în incinta Complexului Sportiv Național ”Olimpiyskiy”.

Târgul internațional a oferit oportunitatea misiunilor diplomatice participante de a promova imaginea ţării. În cadrul acestui eveniment, Ambasada de la Kiev a pus accentul pe promovarea imaginii Republicii Moldova în calitate de ţară vitivinicolă, pe turismul vitivinicol moldovenesc, tradiţiile şi calitatea excelentă a vinurilor autohtone.

Standul expozițional al Misiunii a inclus o gama variată de vinuri selecte și băuturi, inclusiv branduri moldovenești ce au fost premiate în cadrul unor concursuri internaționale de prestigiu, divinuri, vinuri spumante, dar și bomboane, gemuri, dulceţuri, care au fost comercializate în scopuri caritabile. De asemenea a fost prezentată și o gamă largă de bucate tradiționale moldovenești. Fondurile colectate în cadrul evenimentului au fost donate organizaţiilor umanitare ucrainene în sprijinul copiilor cu dezabilități.