Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.gov.md

Activitatea Ambasadei

Vizita de lucru a Ambasadorului Ruslan Bolbocean în regiunea Vinnița

Pe 1 februarie 2019, Ambasadorul Republicii Moldova în Ucraina Ruslan Bolbocean a întreprins o vizită de lucru la Vinnita, în cadrul căreia a avut o întrevedere cu Președintele Administrației de Stat a regiunii Vinnița, Valery Koroviy. Agenda discuțiilor a inclus un șir de subiecte ce țin de cooperarea interregională, aprofundarea colaborării în domeniul comercial-economic, cu accent pe realizarea unor proiecte de infrastructură. La întâlnire a participat, de asemenea, Consulul Onorific al Republicii Moldova la Vinnița, Mykhailo Kunitskyy.

În context, cei doi interlocutori au remarcat efortul depus în vederea deschiderii în regim de testare a circulație auto pe podul Unguri-Bronnița care leagă cele două state vecine, fiind menționat interesul comun în crearea în timpul apropiat a unui grup comun de lucru în vederea construcției podului Iampol-Soroca.