Privatization

Centrul de Apel

Republica Moldova Pagina Oficială Paşapoarte cu date Biometrice Legislaţia Republicii Moldova Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Adresa: 01901, Kiev,
str. Yagotinska, 2

Anticamera:
+ (38 044) 521-22-80

Secţia consulară:
+ (38 044) 521-22-79

E-mail: kiev@mfa.gov.md

Activitatea Ambasadei

Vizita de lucru a Ambasadorului Ruslan Bolbocean în regiunea Lviv

Pe 7 februarie 2019, Ambasadorul Republicii Moldova în Ucraina Ruslan Bolbocean a întreprins o vizită de lucru în or. Lviv, în cadrul căreia a avut o întrevedere cu Președintele Administrației de Stat a regiunii Lviv, Oleg Siniutka și cu Viceprimarul or. Lviv Andrsy Moskalenko. Agenda discuțiilor a inclus un șir de subiecte ce țin de cooperarea interregională, aprofundarea colaborării în domeniul comercial-economic, inclusiv sprijinul autorităţilor locale în contextul deschiderii unei secţiei de votare în or Lviv, în conformitate cu decizia Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova. La întâlnire a participat, de asemenea, Consulul Onorific al Republicii Moldova la Lviv,Vladimir Gubițkyy.

Totodată, în vederea consolidării relațiilor bilaterale comercial-economice la nivel regional, interlocutorii au discutat posibilitatea organizării unui Forum economic în or. Lviv, dedicat identificării oportunităţilor de cooperare între mediile de afaceri ale ambelor țări.

Urmare a discuțiilor purtate pe parcursul vizitei, au fost date asigurări cu privire la disponibilitatea acordării deplinului sprijin și al asistenței necesare în vederea deschiderii secției de votare în or. Lviv.